PREMIUM DRY AGED ILI SUHO ZRENJE
T-BONE
T-bone je jedan od najpoznatijih ljubiteljima mesa. Dobio je ime po obliku kosti koja spaja dva komada mesa, ramstek s biftekom...
RIBEYE
RIBEYE je odrezak govedine koji se nalazi u prednjem djelu leđa (bliže vratu). Nalazi se između šestog i dvanaestog rebra...
PORTERHOUSE
Mnogi ljubitelji goveđeg mesa tvrde da je takozvani porterhouse najbolji odrezak. Ime je dobio po pivnicama u kojima se točila piva vrste porter...
TOMAHAWK
Trenutno jedna od najvećih senzacija moderne kuhinje, Tomahawk odrezak je ime dobio po karakterističnom obliku koji podsjeća na indijansku sjekiru...
NEW YORK STRIP
ima gušću strukturu od Ribeye-a. Manje je masan, ali više aromatičan. New York strip je naš omiljeni vrhunski odrezak...
CHUCK STEAK
Srednji dio Chuck dijela, s uklonjenim vanjskim i unutarnjim dijelom, po karakteristikama vrlo sličan Ribeye steaku...
FILET MIGNON
Kod nas poznat kao biftek ili file, dolazi od najmekšeg mišića goveda koji se nalazi s unutarnje strane donjeg dijela kralježnice...